submit


dette Mexicansk pige, der taler ingen engelsk har arbejdet i vores familie restaurant et år, indtil hun afslut for nylig i Maj. Jeg tale lidt spansk, men vi for det meste kommunikere via sms-besked med oversættelser fra yahoo answers. en måned efter at hun holdt op, jeg bad hende om at gå ud, og vi gik ud gange. Jeg tog hende med til. dette Mexicansk pige, der taler ingen engelsk har arbejdet i vores familie restaurant et år, indtil hun afslut for nylig i Maj. Jeg tale lidt spansk, men vi for det meste kommunikere via sms-besked med oversættelser fra yahoo answers. en måned efter at hun holdt op, jeg bad hende om at gå ud, og vi gik ud gange. Jeg tog hende til indkøbscenter, bowling, akvarium. Jeg kyssede hende på den tredje gang vi gik ud. en uge senere tog jeg hende til at spille tennis, og vi kunne ikke gå ud for en måned. vi havde for at kommunikere meget enten efter vi kyssede. så spurgte jeg hende med ud at gå på shopping og sagde ja. Jeg købte hende et par ting fordi hun er dårlig, og efter at jeg afleverede hende, hun kyssede mig, hun gjorde flytte) jeg fortalte hende, at jeg holdt om hende, men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre nu. hun er meget smuk og har fyre ramme om hendes non-stop. hun er og god katolske pige. hun er meget rart. Jeg ved ikke om hun kan lide mig, eller hun kyssede mig, fordi jeg købte hende nogle tøj. Sprog kan overvindes. Hun lyder som en god person. Du skal bare arbejde på dit spansk. Men virkelig hjælpe hende med hendes engelsk. Hun kommer til at blive en ulempe for evigt, hvis hun ikke kan håndtere engelsk. Jeg tror, du kan have fundet en perle, se hende, være en god ven. Resten kan komme i gang, jeg tror det vil. Når min mor mødte min far, at hun ikke er t tale spansk, og han didn t tale noget engelsk, men de vidste, da de mødte hinanden, at de ønskede at arbejde på, hvad det var, de følte. De havde en spansk-engelsk ordbog overalt, hvor de gik og havde meget lange (og langsom) samtaler. -nogle år senere, er de stadig sammen, og stadig i kærlighed, og taler stadig op en storm — og de er begge bi-lingual. Mit forslag får en ordbog, og ikke undgå samtaler. Tiltrækning går kun så langt. Det var meget pænt af dig at købe ting til hende, at du vidste, at hun havde brug for. Helt ærligt, jeg tror, at hun kyssede dig for at takke dig for din venlighed. Du kan ikke kommunikere, at du var gået ud w hende før, så hun var t en fremmed for dig. Går w nogen, du kan ikke engang kommunikere w ville være meget svært at gøre i et parforhold. Det er svært nok for at gøre selv, når vi taler samme sprog. Jeg har ikke en fordom knogle i min krop, men jeg må ærligt sige, at finde nogen, du kan tale mindst være i stand til at dele dagen med. En person, du kan kommunikere med. Igen føler jeg, at der var en gestus tak venlighed hun udviste tads. du. Hun ville være nogen til at tilbringe en dag med eller gøre ting, som du har gjort, men for en konstant, vil jeg foreslå dig at finde en person, du i det mindste kan tale om at have et fast forhold med. Bedst til dig. En person, w, kommer du ll kender i den virkelige ting. du bør få nogle spanskundervisning og overraske hende. Eller købe en Rosetta-sten sæt, og lære spansk derhjemme. det er en meget hurtigere og meget bedre end nogle af de andre diske, som de har derude. Hvem ved, kunne hun måske være i stand til at hjælpe dig ud på nogle ting. Enten måde, det stadig giver dig en chance for at se hende og se, om tingene vil arbejde ud. Men def lære noget spansk, ellers ingen af jer vil være i stand til at bevæge sig på i denne sammenhæng. mænd u skal komme lige med pige og fortælle hende, hvor u faldt omkring hende. Det er, hvis u føler noget for hende. Derefter høre hende ud fra det pågældende punkt u kan komme til at starte, hvad du ønsker at starte med hende, jeg tror, du er nødt til at bede hende om selv at finde ud af. Ellers ville jeg bare sige, at det var en tak for tøj. hun kan lide dig, men er hun er meget religiøs, så måske er hun bare bange. Ring til hende og tale med hende lidt mere. Få hendes comfy med dig. Skade mindreårige, vold eller trusler, chikane eller privatlivets fred invasion, efterligning eller forvanskning, svindel-eller phishing, Skade mindreårige, vold eller trusler, chikane eller privatlivets fred invasion, efterligning eller forvanskning, svindel-eller phishing, Skade mindreårige, vold eller trusler, chikane eller privatlivets fred invasion, efterligning eller forvanskning, svindel-eller phishing, min kæreste år ikke ønsker at leve med mig længere. I stedet, han ønsker at leve med sine nye venner. Hvad skal jeg gøre?

kampe

About