submit


Kravene til at blive gift i Mexico kan være forskellige i de enkelte Stater og den Føderale Distrikt, som hver enhed har sine egne Generelle cpr Kontoret. Derfor rådes du til at henvende dig direkte til kontor, hvor du planlægger at blive gift, at få information om processen og krav. At blive gift i Mexico. Udenlandske statsborgere, der ønsker at blive gift i Mexico, vær opmærksom på, at folkeregistret kan anmode om indsendelse af følgende dokumenter: Pre-vielsesceremoni en Aftale, hvor parterne skal også angive, om de ønsker at blive gift i henhold til den Fælles Ejerskab Ejendom (Sociedad ægteskabelige) eller i henhold til en Ikke-fælles Ejerskab Ejendom (adskillelse af de bakker). Hvis en eller begge parter er fraskilte eller enker, indsende de relevante certifikat (fx dødsattest eller absolut dekret). Hvis en eller begge parter er under, skal de indsende originale forældrenes tilladelse af forældre eller værge eller frigørelse dokument, der er behørigt legaliseret. I nogle Medlemsstater (f.eks Quintana Roo: Riviera Maya, Cancun, Cozumel, Playa del Carmen og Chetumal) Fire vidner med officiel identifikation. I nogle Medlemsstater vil du nødt til at fremlægge en Attest, af Ingen Hindring, kan du få en CNI fra dit lokale folkeregister. Alle udenlandske dokumenter, der er nævnt ovenfor, skal være apostilled eller legaliseret i deres hjemland og oversat til spansk af en officiel oversætter i Mexico. Du bør kontakte din Ambassade eller Konsulat i Mexico, som skal være i stand til at levere en liste over officielle oversættere. Klik på Efter ægteskabet, mens der i Mexico, er det tilrådeligt at få nok certificerede kopier af vielsesattest og apostille dem. Den Mexicanske Ambassade er i stand til at anmode om dokumenter på dine vegne. Denne information er leveret som en service til det offentlige. Derfor, du rådes til at kontakte relevante myndigheder (cpr Kontoret og FCO)

About