submit


Hjem Registrer Log ind Søg Gennemse Top Nu Online Steder FAQ Dating Affiliate Program Privacy Policy Kunde Støtte Ophavsret Lava Plads, og jeg er en person, der forsøger at forstå livet, mine, har været god, med, smerter og sorger, der havde styrtet, min sjæl, med håb, drømme og gange af kærlighed og lykke. åh, livet er en gang, at vi er nødt til at udforske og skat passion er, hvad livet bevæger sig, og mit arbejde er spændende, nogen ikke har den lykke at arbejde i, som det kan lide. Im heldig person grund for, at mine interesser og hobbyer er inde i mit arbejde. Udseendet er simpel fyr, der stadig tror på romantik. Gamle måde, og positive syn på livet. Jeg giver en masse af betydning for familien, jeg ønsker at være omgivet af en kærlig familie og omsorg for dem. Har nogle venner, kun dem, som Ung easy going enkelt top executive søger for en dejlig fest kærlig pige u Er interesseret. Godt her er lidt mere om mig, jeg er en del Mexicanske del italienske del spansk fyr, dog lover, Film, rejser, gå ud med mine venner, og ikke tage livet for alvorligt. Hvid hud, mellemstore komplekse, brune øjne, to af dem, flot, god humor. En dejlig og åben holdning, smag for det liv og de mennesker, der ikke er Mit navn Miguel,

Jeg er en musiker, en halv guiro, jeg kan godt lide at klæde sig godt, dufter godt, selv i de varmeste Miguel. en god vin, god mad og en smuk kvinde.

Jeg plejede at arbejde inden for turisme. Jeg arbejder en masse, er resten lige så intensivt og værdsætte andre kulturer, mad, traditioner, natur, nye byer, nice Hej, jeg kan lide at læse en interessant bog, som roman, jeg har lyst til at lave mad og at rejse. Jeg ligner en normal Latin person, Im Mexicanske og leve vores mad, som jeg gerne møde en person, der viser mig deres kostumer, og hvordan du bor

About