submit


Kommunikative, respektfuld, ærlig, følsom, spirituelle. intelligent. Musik afgørende, grine, danse, hjælpe. Omsorg for miljø, dyr, lave en bedre verden. Familie og venner vigtig. Le. Nogle gange er det er de fleste fez definere, hvad u eller ikke. Jeg er ikke et party animal du jeg er en dyreven, der har været rejst på en ranch. Jeg luv ansvar, men for nu jeg luv mangel på samme, som en tendens t. Jeg er en easy-going dame. jeg er charmerende, feminin. skønhed, intelligent, jeg kan godt lide sport, tilbringe tid i huset eller udenfor, teater, læse, danse, rejse, jeg elsker at forskellige kulturer Guam. Jeg laver mad Mexica. Jeg er single, og jeg har aldrig haft et forhold. Derfor er jeg på udkig efter en seriøs person, der ikke spiller. Jeg er ærlig, og jeg kan godt lide at være selskabelig. Hvad jeg kan fortælle om mig i få ord, at jeg er en ned på jorden kvinde, der tror på Gud, og i venskab, jeg ved, at det er meget svært at finde kærligheden her på grund af afstanden, men måske jeg ca. Jeg nyder livet. Med tro og en positiv holdning mit liv har været let. Så mange kvaliteter, vi alle har. For at nævne et par stykker. Uafhængige, drevet, dygtig, romantisk, omsorgsfulde, medfølende, elsker mit liv. er en Gringa der bor i Baja. Jeg elsker Mexico. Jeg er ikke-dom og har levet mere i en uge, end de fleste mennesker lever i et liv tid. Min mand af år døde måneder siden, efter at en otte-års kamp. Jeg er en rejsende, jeg kan lide at lytte til musik hele dagen med en café og huske de gode tider i mit liv. Jeg m meget venlig, venlig, loyal, hårdtarbejdende, men elsker at slappe af, når arbejdet er udført, troværdig, engageret, passioneret og generøs. Jeg arbejder som massør på high end massage spa i Mexico. Jeg er alvorlig og direkte loyalitet trofaste affektive aldrig dømme nogen, og ikke som de ligger og spil. Jeg elsker hunde (chihuahuas). Jeg er en simpel kvinde, der elsker sit job, rejser, men også blive hjemme og se tv og film, og hendes Chihuahua hunde. Jeg er gennemsnitlige kvinde, der kan lide at nyde livet og dele alt med mit par, de simple ting som at blive hjemme og se film, madlavning, gå ud til camping, eller dele en god middag i en romantisk. Meget aktiv og intellektuelle. Jeg elsker filosofi, kunst og litteratur. Kan ikke forestille mig et liv uden rejse-og eventyr. Jeg kan godt lide at være aktiv udendørs, og til at holde dig aktiv og bevæge sig i min krop. Bare om noget. Dykning, snorkling, hiking, camping. Læsning, meditationer og være rolig for. Jeg bor i den nye energi og forsøge at. Uddannet, orienteret mod familien, kærlig og spontan. Jeg elsker at lære om nye steder, mennesker og kulturer. Jeg er meget nede på jorden. Jeg nyder naturen og se film, lytte til m. Sjovt at være med, passioneret, intens, og så meget mere, du skal finde ud af. På udkig efter noget fast, så hvis du ikke er tæt på, og jeg håber, at du er i stand villige til at rejse for at mødes. Ikke i ikke-mening. Jeg Erin. Jeg er født og opvokset i USA, men jeg vil være at flytte til Veracruz området meget snart med min søn og svigerdatter. Jeg m en meget laid-back, let at gå person. Jeg elsker at have det sjovt og grine. Jeg L. jeg er en kvinde, der tror, at livet er for kort, og at vi er ansvarlige for at leve på den bedst mulige måde. Jeg forsøger at være sund, og at blive en bedre person hver dag. Mange websteder hævder, at være gratis, men ramte dig overraske gebyrer, når du tilmelder dig. Tilslutning af Singler er en gratis Mexico dating service, med alle funktioner gratis og ingen overraskelser. Dette betyder, at du kan sende og modtage beskeder, Chat, chat, Blog, og Skrive i vores vilde, men venlige internationale og Mexico dating Fora uden nogen omkostninger nogensinde. Kreditkort behøves ikke. Ingen omkostninger, Ingen kreditter, Ingen kuponer, No kidding. Mød Nye Mexico single venner i dag. Har du prøvet alle de traditionelle måder at finde nogen i Mexico? Er du træt af Mexico bar club-scene, der kommer hjem til et tomt hus, lonely borde-til-én på de romantiske Mexico restauranter, katastrofale blind datoer, der er nedsat af din matchmaking venner, Mexico lokale singler grupper, singler arrangementer og møder med ingen resultater

About