submit


Hej. glæde. Jeg er intelligent, flot, kærlig. kreativ og dynamisk, følsomme og initiativrige undertiden beskedne Jalaja. også, jeg har fejl, jeg er ikke perfekt. Jeg har tendens til at være meget krævende. overraskende, som en morgen med regn, varmt som om sommeren regn, rolig ligesom dybt vand, glad, opfindsom, sensuel og. vi vil se om resten. sammen. Hej. Jeg er ny til Mexico og fremskridt, jeg danse og nyde stranden og jeg der er tilbage, og elsker bare at sidde og tale familie er meget vigtigt for mig, jeg er vokset sønner tilbage i USI elsker at grine kun hvis t. Dejlig pige. Flot smil. Der kan lide at Rejse og at blive behandlet som en prinsesse. Elsker familie. Elsker du min dreng. Elsker dyr, specielt heste. Hey, mit navn er Paul. I tidligere forhold, jeg har lært en masse om mig selv, hvad jeg vil og ikke vil. Villig til at tage min tid til at vente på den rigtige.US Marine til år, men jeg er ud af aktiv tjeneste nu. Gratis Mexicanske chatrum for dem, der er i en lang-distance forhold, for dem, der er dating nogen online, og for dem, der har været i et lang-distance forhold, og er nu lykkeligt forenede. Tilmeld dig gratis vores chatrum for singler uden tøven. Registreringen tager ikke mere end få minutter. Dette er en helt ny oplevelse for folk, der ønsker at tale online i Mexico. Drenge og piger, der søger for ensomme singler som du for kærlighed og venskab

About