submit


vi mødtes som en suppe jeg mødte ham i den underjordiske, og straks vi at føle noget mere end blot har lyst til. vi boede en kortest vi stadig taler via skype, men det er t det samme GØR jeg elsker ham, og han sagde, at han vil komme til Mexico, men han har ikke pas. Jeg ønsker ikke at miste ham, han er min bedre halvdel har jeg en eksplosiv stemning, og jeg ønsker ikke at tage ham fra hinanden, at nogen kan hjælpe mig venligst. Jeg ønsker at vide, hvordan den polsk fyr er, hvad de ønsker i en pige, formentlig jeg ser gerne polsk pige, der er grunden til, at han kiggede på mig i metroen. Dette har fået tragedie i at gøre skrevet over det hele. Lad mig fortælle dig, min kære, som en, der har vundet og tabt i elsker flere gange, end jeg ville sørge for at indrømme, at ÆGTE, VARIG relationer er mere baseret på gensidig respekt end ud af utæmmet lidenskab. De fleste af vores bedsteforældre var gift med en meget længere end moderne par, og det var t, fordi de GJORDE hinanden til at føle noget. Romantik er prikken over i et. Respekt og forståelse er forudsætningen for en kærlighed, der varer ved, og i det øjeblik, du forsøger at forme alle, inklusive dig selv til at passe ind i en forudindtaget opfattelse af varm, brændende passion, du lever på lånt tid. Og lad mig advare dig, igen af erfaring, lang distance forhold er dødsdømt. Jeg ved, at der er tusindvis af mennesker, der vil benægte dette, heftigt og med deres egne historier om succes, men i sidste ende falder det fra hinanden. Som jeg sagde tidligere, passion, er ikke nok. Relationer er om fælles oplevelser, gode og dårlige. Du kan ikke flyde forbi på dampende e-mails og løfter om elskovssyge længsel for evigt. Der er undtagelser, jeg giftede mig med min kone, efter en to år lang-distance forhold blev der lever sammen i Polen. Hun var fast besluttet på. Det er t kommer til at arbejde for altid, er lang afstand. Men hvis du kommer til Polen, bringe nogle ordentlige Mexicansk madlavning, fordi Europa og især i Polen, er noget lort for det. Han er ikke sjov. Du vil ikke finde så meget som en antydning af autentiske Mexicanske retter på en restaurant og bestiller noget burrito-stil, blot betyder, at det er tjent med røde bønner. Det er ikke så svært at finde ud af, syltede jalapenos, og der er nogle cruddy cheddar knock-offs, der vil gøre i en knibe, men hvis du ønsker at gøre noget mere sofistikeret end nachos, du igen op ad åen. Jeg ved det lyder tangentielt overflødig, hvad dit indlæg handler om, men noget, der gør, at du går glip af hjem kommer til at gøre alt andet, som er meget sværere. Jeg bragte en Tamale tryk med mig fra ENGLAND, aldrig brugt det her og smed min Mexicansk mad ingredienser. Jeg foretrækker at gøre Indien og Thailandsk mad. Vi har været ude i næsten et år, mellem afstand og mig, der rejser til Polen vi planlægger at få gift i omkring et år, og jeg vil gå til live til Polen i måneder. Det er værd at det, afstanden kan være crappy nogle gange, men i sidste ende, når du tillid og kærlighed, at du kan overvinde disse barrierer. Den eneste god guacamole, der nogensinde er udarbejdet i PL var her i mit køkken. Jeg har undgået alle disse kvasi-Mexicanske restauranter i Warszawa i mindst et år. Men fødevarer er her rigelig, og masser af det lækre. Vejret vil være en større udfordring for enhver Mexicansk end manglen på ordentlig taco eller chimichanga. Men hvis du kommer til Polen, bringe nogle ordentlige Mexicansk madlavning, fordi Europa og især i Polen, er noget lort for det

About