submit


Okay så, vi mødte i Historien klasse, jeg vender oktober, og Han er (Leo) tænde Nov. Vi taler meget i Historien klasse, vi taler om vores kultur. Han er Mexicansk, og jeg er Kinesisk (født i USA). Han begynder at tale om, hvordan han hadede Mexicanere, når han er Mexicansk sig selv, og jeg kan stille ham spørgsmål. hvorfor du hader Mexicanere, når din Mexicanske. Han er ligesom jeg hader den måde, de fungerer og ting, de tror, de han skifter. han taler om, at han hader Mexicanske piger også, at de altid tror, den smukke og sexede. Jeg er ligesom. Jeg er der for, at han’ som ingen du bare opføre sig normalt. Lol. Han fortalte mig, at han ikke ville dato Mexicanske piger. Så, han bare ikke kan lide dem, og han ser ikke Mexicanske på alle, han ligner Dominikanske og Puerto Rico. Eller nogle little mix der. Hverdagen afterschool han har nat skolen og kommer ud i pm, men om fredagen, han får ud af normal skoletid. Han spørger mig, hvad jeg gør afterschool, der spørger mig, om jeg vil gå med ham til at spise og så film. Jeg’ som okay sikker på, at ingen problem. så på fredag har vi ikke gå ud at spise og film, han fortalte mig, at han tager mig til hans søsters hus for at se film, fordi hendes hus er en masse film. Han er ligesom jeg bider ikke. lol. Så, hvad betyder det, når han tager mig til hans søsters hus? Selv var han gør sikker på, at hvis hun ikke hjemme, men hans nevøer er der. Og der er en chance for, at hans søster vil blive hjem. Vi gik der, og hans nevøer er rart for mig og alle. Efter en, mens hans søster kom hjem, og de talte. så Leo fortalte mig, at hans søster kan lide mig, Lol. Jeg er ligesom. har okay. Han spørger mig, om jeg vil gå med ham til hans venner Baby Brusebad, en pige blev gravid fra vores skole. Men jeg ved ikke, hvem det er. og medføre, at i dag skal vi ikke gå i biografen, han spørger mig, om jeg går med ham på tirsdag eller onsdag, fordi der ikke er skole, off. Så. ikke at de betyder han kan lide mig eller. Jeg er ikke sikker. Efter sin søster hus, gik vi til at spise middag på en Amerikansk Diner. Vi taler en masse, og vi havde en fantastisk tid. Vi taler om Teenager Graviditet, og hvad vi vil gøre ved det, hvis det var nogen af os. Men se, jeg er en Teen mom mig selv. Jeg har en lille pige måned gammel. Jeg ved ikke, om han vil stoppe med at tale til mig, fordi jeg er en mor. Jeg har ikke fortalt ham endnu. Men jeg sagde gøre du tror, jeg er gravid før. Du kan se alle de fat i mig, og han er ligesom, nej, du lyver. Han var en meget flink fyr. han griner af alt. Vi har en masse til fælles lide at tale om vores kultur. hvordan vi kan ikke lide dette og hint. Jeg personligt hader at Mexicanere. men ikke alle af dem. Jeg mener pervs. at ringe til dig sexet på gaden, ud af ingenting i NY. Ja dem -_. De fik mig til at hade Mexicanere. No offense, hvis din Mexicanske. Men Leo er forskellige. han ville sidde ved siden af mig i løbet af min gratis periode i skole, da han formodes at være i klassen. ha-ha. Jeg spørger ham, hvorfor du ikke sidde med dine venner. Han er ligesom medføre, at du her altid ved dig selv, og jeg kan ikke lide at sidde med dem. Jeg er gerne hvorfor. Han er ligesom jeg fortalte dig, at jeg ikke kan lide den måde, de fungerer, og de taler om dumme ting. Lol. Så der fik mig til at grine. her. Han tager mig med til klassen, som, hver gang vi støder ind i hinanden. den ene gang jeg spørger ham, om jeg kunne ændre på badeværelset, og så tage mig til yoga klasse, han er okay sikker på, og så spørge mig, hvis han kan køre til klassen og få et pas og komme tilbage her og vente på mig, mens jeg går i forandring. Jeg er som det er, som om jeg generer ham og irriterende hi. han sagde ikke, at han er ligesom jeg ikke har noget imod. Jeg kommer tilbage så hurtigt jeg kan) jeg er som så okay. Han kom tilbage og gik mig til yoga klasse, og han gik til klassen. Men som efter denne middag på fredag. han ikke en sms til mig eller ringe til mig. han sagde, at han kommer til at ringe til mig på pm til at gøre sikker på, om jeg kan gå til baby brusebad med ham. han spurgte mig et par gange, hvis min mor, lad mig ud sent. under middagen, at han ønskede at tage mig hjem tidligt, så min mor ikke bekymre dig om mig. Så jeg er ikke sikker på om ham. Han fortæller mig, hvordan han kan lide piger der er ældre end ham, og jeg fortalte ham, at jeg gerne fyre, der er et par år ældre end mig. vi er ligesom det modsatte. Så, det ved jeg ikke. fortæl mig om ham. Eller han blot ønsker at blive venner med mig. som Bare venner. Jeg har ikke noget imod at have en ven som ham, fordi han er godt i modsætning til andre Mexicanske fyre. Han sagde, at han vil lære mig spansk og kram. Tror du, at han kan lide mig? en lille smule. eller ikke engang. Eller du tror han er en spiller. Fortæl mig om det. Vi taler også om vores første bf kæreste, og hvis vi dateret andre racer. Jeg fortalte ham, at min første bf var Afrikansk-Amerikansk og han dateret en Kinesisk pige i middle school. så ja. det er om det. Tak for at læse alt dette

About