submit


Ok jeg har reservedele til dette spørgsmål.) Hvordan virker en pige tilgang en fyr, når hun har selvtillid? Jeg tror, jeg er hæslig. Jeg vil ikke nærme sig fyre, der er meget attraktiv. Min fysiske standarder er for lave.) Fyre, hvis en pige henvendte dig i det offentlige og smilede til dig og sagde hej jeg m.) Hvordan virker en pige tilgang en fyr, når hun har selvtillid? Jeg tror, jeg er hæslig. Jeg vil ikke nærme sig fyre, der er meget attraktiv. Min fysiske standarder er for lave.) Fyre, hvis en pige henvendte dig i det offentlige og smilede til dig og sagde hej jeg m X, hvad ville du tror, at gøre. Gør dette afhænge af, hvor attraktiv er hun? Jeg er bange for, at nogle fyr vil se på mig i afsky. (Hvis hun var attraktiv, ville jeg forsøge at eskalere, hvis hun var uinteressante, jeg vil afslutte samtalen så hurtigt som muligt, men i stadig respekt for hende, for hendes tillid. Der er ingen skam i at prøve. Det ser ud til, at dit virkelige problem er usikkerhed, så bør du sende et billede af dig selv på her for at se, hvad fremmede tænker. Det kan også være noget, som du fix. For eksempel, hvis du er hæslig, men også i forhold til vægt, kan det være, at du vil ikke længere være hæslige, hvis du mister den vægt. Jeg plejede at tænke piger troede, at jeg var grim, og ikke deres type. Senere, da jeg talte med dem, fortalte de mig, at de troede, de var alt for grim til mig og ville aldrig, som en pige kan lide dem. Jeg syntes, det var interessant. Smukke piger MENER, de er for grim til mig. Kolde tilgange kommer ikke til at være vejen at gå, da du mangler selvtillid. Tricket her, er kommer til at være at få at vide, fyre gennem en gensidig interesse. Antag, at du begge går til den samme fotografering eller madklub, for eksempel. Når du ser ham, er der et par gange, bare gå op til ham og bruge den nat s club, som er genstand for samtalen. Skade mindreårige, vold eller trusler, chikane eller privatlivets fred invasion, efterligning eller forvanskning, svindel-eller phishing, Skade mindreårige, vold eller trusler, chikane eller privatlivets fred invasion, efterligning eller forvanskning, svindel-eller phishing, Skade mindreårige, vold eller trusler, chikane eller privatlivets fred invasion, efterligning eller forvanskning, svindel-eller phishing

About