submit


Hvordan kan jeg vide, om en Mexicansk fyr virkelig er interesseret i mig og ikke bare fordi jeg er hvid? Han er fra Mexico, men flyttede til Usa for et par år siden for at arbejde. Jeg mødte ham på mit arbejde. Ven ham først. I min tidligere dating oplevelser i mit s, jeg gjorde date mænd, jeg mødte på arbejde, da arbejde synes at være en form af det sociale liv for de fleste mennesker. Jeg mødte en, hvor vi dateret nogle, Steve, og vi blev gode venner, men det gjorde det ikke romantisk, selvom han var en stor fyr. Så var der en anden en, Keith, som jeg fandt fysisk attraktive, og vi havde et forhold. Han viste sig at være en løgner, fandt jeg ud af, og smed ham uden at fortælle ham hvorfor. Bare ikke gå med, hvis du finder ham tiltrækkende, men går med sin karakter, når han udsætter det for dig, og hvis han er kompatibelt med din overbevisninger og værdier, go for it. Det tager tid at finde ud af. Husk, hvis tingene bliver sure, man ønsker at stoppe med at arbejde. Nu er jeg blevet ældre, kan jeg ikke se mennesker, som jeg arbejder med fortiden venner. Jeg vil hellere holde det faglige snarere end at komme for personligt med dem. Når som helst der er forskelle mellem mennesker, man kunne undre sig over, hvis der er en grund til, at være tiltrukket eller mindre tiltrukket af en person. Jeg har set eksempler på, at i Mexico af yngre mænd at være med ældre hvide kvinder fra USA. Hvis de ved, hvad de gør, og ingen af min virksomhed. Jeg har set eksempler på, at unge homoseksuelle mænd være sammen med ældre langt mindre attraktivt hvide mænd fra USA. Hvis de ved, hvad de gør, og ingen af min virksomhed. De mere almindelige tilfælde er ældre mænd, der søger yngre mere attraktive kvinder i mindre velstående lande. Der er brancher er bygget op omkring det. Hvis de ved, hvad de gør, og ingen af min virksomhed. Jeg har en tendens til ikke at få meget, der er involveret i at dømme sådanne ting. Folk forbinder det af mange grunde. Og økonomi er en del af de fleste alle forhold. Jeg ville gerne se mere grænseoverskridende relationer af alle typer. Og hvis der er babyer, der er født med dobbelt statsborgerskab, der bare bringer de lande sammen. Måske skulle jeg gøre det for min virksomhed. Måske kunne jeg blodtryksmåling folk fra USA og Mexico for ægteskab. Uanset køn og alder. Hvorfor skulle en»Mexicansk fyr»ligeglad med, om du er hvid eller ej. Hvad hvis jeg vende dit spørgsmål: hvordan kan jeg vide, om en hvid kvinde, er oprigtigt interesseret i mig og ikke bare fordi jeg er»Mexican». Hvordan lyder det. Af den måde:»Mexicansk»er en nationalitet og ikke etnicitet. Der er hvide Mexicanske, brun Mexicanere, gul Mexicanere, grøn Mexicanere der er Mexicanere af Europæisk oprindelse, af mellemøstlig oprindelse, er af Kinesisk oprindelse, Tro det eller ej, hvis en Mexicansk ønskede at date en hvid person, de kunne simpelthen dato, en hvid Mexicanske. De er ikke så svære at finde

About