submit


Efter at have tilbragt tæt på måneder i Mexico, jeg kender en ting eller to om, hvordan at forføre Mexicanske piger. For det første, at landet har mange andre ting at gå til det ud over pigerne. Maden er utrolig Mexicansk mad i OS, er helt anderledes end den mad den anden side af Rio Grande. Venlighed af mennesker, er en af dens største charme. Jeg tror, at Mexicanerne er på niveau med Colombianere og Thais for venlighed. Tjek denne artikel for at møde nogle smukke Mexicanske piger, eller du kan bare gå direkte til mit favorit sted at møde Mexicanske piger her. Min kammerat, El Conquistador, skrev denne artikel om Mexicanske kvinder. Hans kursus, Afhentning spansk, blev oprettet for enhver fyr søger kærlig’ syd for grænsen. Stærkt anbefales. Lad os få den kriminalitet spørgsmålet ud af vejen. må ikke betale nogen opmærksomhed til de medier sensationsjournalistik om narkotika karteller og vold. Disse hændelser er bande relateret forbrydelser og koncentreret nær grænsen til USA, glæder jeg anbefaler, at du ikke går. Jeg tilbragte min tid i Mexico i to byer i Mexico City (DF som de lokale kalder det), og Guadalajara. I denne artikel vil jeg gøre byen specifik anbefaling til en af disse byer, men jeg vil primært fokusere Mexicanske piger. Vampyrer. Lad s start med ekstreme i begge ender af spektret. I de sydlige dele af landet, sådan som Oaxaca, folk har tendens til at blive mørkere og mere oprindelige udseende. I de nordlige stater som Sonora og Chihuahua, vil folk til at være hvidere. Men dette er ikke en ufravigelig regel. Du ll finde mørklødede piger i den nordlige del samt. Jeg er bare lade dig, så du kan beslutte, baseret på dine egne personlige præferencer. De indfødte piger, der vil ligne dem, du vil komme på tværs i Peru, Ecuador og Bolivia. Kortere, mørkere flået, straight sort hår og pladsen organer. Dette betyder ikke nødvendigvis gør dem uinteressante. Der der er mange hvide fyre, der kan lide denne hud tone og eksotiske funktioner øjet af beskueren og alt det der. I den anden ende af skalaen, vil du finde Mexicanske piger, der ser ud, som om de hører hjemme på gaderne i Madrid eller Barcelona. Højere, garvede eller hvid hud og spansk leder. Og så er der de piger i mellem disse to yderpunkter, og det er den gruppe, jeg går efter, og de fleste Mexicanske piger er i denne sidste gruppe. Alle fyre, der er nye til Mexico, bør start i enten Mexico City eller Guadalajara. Disse to byer har de fleste muligheder for online spil, og de har det bredeste udvalg af piger. Kysten er for gringo d ud, og den nordlige del af landet (bortset fra Monterrey) er også kidnappet for min smag. I Mexico City, hvor jeg boede i Talan. Dette område har masser af muligheder for dag, spil og det er rimeligt billigt. Prøv at få en plads i nærheden af en metro stop, så pigerne kan komme til dine datoer nemt. Metroen i Mexico City, i modsætning til London for eksempel, er super nem at navigere selv med nul spansk. Conesa er et helt kvarter til at tjekke ud. Afsluttende bemærkning: Mexico City er en stor, sprudlende metropol, så huske, når du møder en pige online, og hun siger, at hun bor i udkanten. Slette hendes nummer og komme videre. Trafikken er så dårlig, på bestemte tidspunkter, så du ll nødt til at have med at gøre for meget planlægning for at se hende. Mexicanske piger er ikke på lethed niveau af Peru, for eksempel, men du vil få mere end hvis du var i Spanien eller Argentina. forvent ikke at have et harem eller bang — piger en uge (som Maskuline Profiler gjorde i den Dominikanske Republik). Men forvent ikke for lidt. vær ikke tilfreds med en hakke på kinden efter din tredje date med en Mexicana. Hvis du nærmer dig nogle cuties i dag og sætte din tid på dating apps, du vil sætte op i nogle pæne tal. Mexico City er et fantastisk sted for dag, spil. Der er så mange mennesker rundt, som du vil have masser af mål, og ingen betaler nogen opmærksomhed på, hvad du laver. Dagen spillet på disse områder i Mexico City: at sammenligne de to vigtigste byer, jeg har altid fundet Guadalajara piger til at være venligere og piger i Mexico City. Denne isn t et problem i hovedstaden, men fordi der er mange ud i løbet af dagen, vil du finde en anden på mindre end et minut. Jeg får stillet dette en masse fyre, der tænker på at besøge latinamerika. Jeg har altid svaret med et trænings-og analogi. Ikke at være i god form for hjælp, når det kommer til at tiltrække kvinder. Ja. Er det nødvendigt? Nej. Du kan stadig få piger at være et fedt slob. Stadig, at forbedre alle aspekter af dit liv (det være sig i form, forbedre din økonomi, og slibe dine sprogfærdigheder) vil øge kvaliteten af de piger, du dato. Bor i latinamerika og ikke være i stand til at tale spansk, som ikke er villige til at lære) lav værdi. Hvis jeg var ved at lære spansk fra bunden i dag, ville jeg få Madrigal s Magiske Nøgle til spansk af Margarita Madrigal. Hvis du allerede har de grundlæggende ting ned, og ønsker at flirte med og spil piger i spansk, så Afhentning spanske passer til dine behov. Blår i Guadalajara og Mexico City vil tjene dig godt. Du ll være at skubbe til dine thumbs drop off. Den anden hjemmeside at bruge, er Mexicansk Amor eller latinamerikanske Amor. Hvis du er på et budget og forsøger at vælge mellem både derefter gøre følgende: kunne Du prøve lykken på Badoo og Besat, men tidligere har været at få spammy, og sidstnævnte har en tendens til at have en masse af internet fatties på det. Mexicanske Amor og Svamp er din korte værktøjer, og kun dem, du får brug for. Mexicanske kyllinger gå ud i blandede grupper i Mexico, så at få nogle lokale venner (der kan introducere dig) vil gøre en stor forskel i dine resultater. Hvis du ikke har en omgangskreds, der, der er masser af dag-spil og online muligheder, så du skal ikke blive alt for modløs om natten spil. I Mexico City, Polanco har mange eksklusive natklubber, så bør du tjekke ud Avenida Præsident Masaryk. Mexicanske Piger er ligesom de andre Latinas de vil have en mand s mand. Hvad jeg mener med det er, at de ønsker en person, der er stærk, sexet, aggressiv, kan tage sig af sig selv, og kan danse. Seriøst, hvis du kan salsa godt på en bar, så næsten enhver pige, er dit. Da jeg først ankom, kunne jeg ikke salsa for livet af mig, og jeg var i stand til at få lagt en lille smule, fordi de troede, det var sød. Men efter den tur besluttede jeg, at tage nogle salsa lektioner, fordi jeg vidste, at jeg VAR nødt til at komme tilbage. Køn i Mexico var bare så god. Mexicanske kvinder er krumme, og de virkelig ved, hvordan at ride på toppen, så du nemt kan læne sig tilbage og nyde udsigten. Så ved den tid, jeg gik til min Nd tur til Mexico var jeg allerede flydende i salsa. Jeg kunne danse og holde en rytme, selv om jeg stadig var t de bedste. Men forskellen var nat og dag. Den Mexicanske kyllinger, der elskede at en hvid dude fra de stater, der kunne danse og holde op. Jeg var en t-stjernede hotel, som jeg sagde, men det var let at have sex med Mexicanske kvinder en hel del lettere.) Bede hende om at danse (fantastisk, hvis du ved, hvordan man danse, hvis ikke bare at smile en masse, og forsøge at se søde uden skam) Som jeg nævnte før, Mexicanske piger er t den nemmeste Latinas, men hvis du følger denne formel er det nemt at få fastsat i Mexico. Dette indlæg vil give dig alt hvad du behøver for at komme i gang forførende Mexicanske kvinder. Husk at holde sig til de to byer, vil jeg anbefale, drage fordel af mund trafik til dag spillet, og gå let på den krydrede taco sauce. Nå, jeg var ikke søger for, hvordan jagten Mexicanske kyllinger eller gør sex, men jeg var blot at søge om Mexicanske piger, deres valg, attitude, personlighed, som ikke kan lide osv, fordi jeg har en kæreste fra Chihuahua i Mexico, hun vil have mig til at komme til Mexico. din artikel hjælper en masse lol tak fik en anden rute, end du (Mazatlán, Guadalajara, Leon og Guanajuato. Været til Mexico City før, men for mange år siden), og jeg er enig og uenig. Enig i, at Mexicanske piger er langt nemmere end Argentina (det var en ørken for mig. Ikke kommer tilbage, og Buenos Aires er langt mindre sikker end nogen Mexicanske By). Din dag spil tips Jeg spot on. Jeg er ikke enig med din udtalelse om, at piger gerne maskuline fyre. Jeg fandt det at være det helt modsatte. Jeg er meget udadtil, men indadtil) sød og respektfuld. Sikker og sjove, ja, men ikke macho-i det mindste heller ikke aggressiv. Et par fejltagelser mig for bøsse. Piger faldt ind i mit skød, som de bemærkede, hvordan så mange mænd i Mexico er macho og forsøge at handle cool (jeg er det modsatte af cool, ikke kan danse, bære tøj fra s, får du billedet). Jeg ve kanaliseret min manglende kølighed i medlemsstaterne for nogle nice succes nu, at jeg er, men drengen, uden sammenligning, at i Mexico. Jeg har handlet så godt som det kan blive, gjorde alle de osteagtig linjer (har aldrig mødt nogen, der var så speciel, osv, osv.) og det fungerede perfekt. Havde sex med tre piger og lavet med to mere. Og jeg blev træt og bare havde datoer, så ud af alle søde piger, der alle blev tiltrukket af mig. Den hotteste pige var traditionelle, som du vil få i Guadalajara en smule, men vi har gjort en masse, og hun tog mig vandring og bragte en picnic, så ingen skade, ingen fugle. Stadig, advarsel til mine kolleger i Amerikanske rejsende, Mexicanske piger vil falde for dig, og hårdt. En pige, jeg havde sex med på den første date (tog max to datoer for de piger, der har sex med mig at sætte ud), sagde, at hun faldt i kærlighed med mig (hun var, jeg var hendes tredje mand, hun var gift før, yikes.) og at slippe af med hende, jeg har endda løjet om at tage en tidlig bus. Tja, hun drev en time ud af sin måde, uden at fortælle mig, at sige farvel til mig på stationen, og hun spørger, hver bus teller, hvis de har set mig. Jeg kørte ud med for et år gammel til en romantisk weekend i Guanajuato, det var fantastisk, og for dollars, jeg behandlede hende som en prinsesse og fået en luksus-hotel. Tja, hun beslutter sig for at fortælle sine forældre om weekenden, fordi, som hun siger (uden at advare mig om), at hun føler noget alvorligt, og de bør vide. De ender med næsten at sparke hende ud af huset. Heldigvis, de havde t og alt er godt, men stadig være forsigtig ned der. Som en kvinde, jeg godkender denne hjemmeside. Det er oplysende og meget interessant. Får mig til at reflektere over mig selv i dating spillet (selvom jeg African American XD) lol. Men pas på derude. Du ønsker ikke at gøre nogen babyer ud i verden, møde nogen crazies, der vil dræbe dig, hvis du ikke bo sammen med dem, eller vrede, nogen forældre, der er Fremmedfjendsk. Ældre kvinder tager mere ansvar. Oprindeligt oprettet til at hjælpe mænd med at få mere søde kyllinger via online dating, denne blog har udviklet sig. Tilbage i dag, fandt jeg det sindssygt svært at finde en slikke af anstændig online dating rådgivning for mænd online

About