submit


Jeg ved, det lyder måske dumt, men jeg havde et møde med denne Mexicanske fyr tre uger siden. Jeg kan ikke sige, om det vil være et seriøst forhold, men han var så sød og sexet. Fortæl mig hvad jeg skal gøre for at være omkring Mexicanske mænd, eller at være hooked op med dem. Jeg permanent at bo i England.så der kan være et problem. ((am. Jeg ved, det lyder måske dumt, men jeg havde et møde med denne Mexicanske fyr tre uger siden. Jeg kan ikke sige, om det vil være et seriøst forhold, men han var så sød og sexet. Fortæl mig hvad jeg skal gøre for at være omkring Mexicanske mænd, eller at være hooked op med dem. Jeg permanent at bo i England.så der kan være et problem. ((jeg er i Canada for en kort mens) Bare være en kvinde. Have det sjovt, mens du igen med ham. Hvis han er tæt på at have sin egen kultur, afhente et par spanske sætninger til at sige, ha-ha. Undskyld, men dit spørgsmål morer mig. Hængekøje, hvad gjorde du godt kan lide ved den fyr præcist? Hans udseende, den accent, hans adfærd. hvad. Hvis det er den første ting, måske tænker om dating på nogle Middelhavet mænd. Der er masser af meget sexet spanske fyre, der bor i det forenede KONGERIGE, for eksempel. må ikke tænke på ham som Mexicansk (En ll racistiske) bare tænke på ham som en mand, spiller det let og cool. Være dig selv og ikke falske. Skade mindreårige, vold eller trusler, chikane eller privatlivets fred invasion, efterligning eller forvanskning, svindel-eller phishing, Skade mindreårige, vold eller trusler, chikane eller privatlivets fred invasion, efterligning eller forvanskning, svindel-eller phishing, Skade mindreårige, vold eller trusler, chikane eller privatlivets fred invasion, efterligning eller forvanskning, svindel-eller phishing

About