submit


Jeg er Mexicansk og faldt i kærlighed med, at Danmark i en alder af. Jeg er autodidakt dansk-årig. Jeg kan godt læse, tale det anstændigt, og skrive det — okay. Hurtigt frem til den alder, jeg mødte denne fyr, dansk, at jeg ville ende op dating. I en alder af jeg mødte min buff, Shane (R. I. P) dansk. Dating på denne danske fyr i et stykke tid var awesome. Jeg er over, at det er hørelsen den danske Fyre Nordiske generelt er kedeligt ikke romantisk nok. Han var lidt genert og akavet i starten, var jeg droppe hints til at fortælle ham, at jeg havde en crush på ham. Han kunne ikke få dem, Så jeg spurgte den anden af mine danske venner (piger), de fortalte mig at være lige bare fortælle ham, at»jeg kan lide dig», jeg gjorde. Han kunne lide mig, bare vi er dateret. Han var Romantisk,»god morgen ScatJag esker dig»nice, funny. Min buff, Shane. GUD. Han var venlig, sjov, udadvendt, han var ved at lære spansk for at tale med mine forældre. Han var støttende, han var som en dansk lærer til mig. Vi havde denne gode forbindelse, ville han fortælle mig alt, og jeg ville fortælle ham alt. Jeg har mødt andre danske gutter, Han var sød, dejlig. Forståelse af et Nordisk fyr er hårdt i starten, især hvis den dame kommer fra det latinske kultur, hvor fyren betaler for alt. Machismo. Hvis ligestilling sigt gælder for dig, Det er noget for dig. Han vil hjælpe dig. Vil du gå»hollandsk»betale for din mad altid. Må ikke forvente særbehandling, bare fordi du er en dame. Det er, hvordan de er, og hvis du ønsker at date en, du skal tilegne sig ind i deres kultur. Prøv at forstå dem, lige. Det var svært i starten, men jeg fik det. (Helt ærligt, nu er jeg hader det, når fyrene er en prøve-svært at sige»jeg vil betale for alt»jeg ønsker ikke at føle, at jeg skylder dem noget, Så ville jeg gerne betale for min del eller betale for alt. At lade en fyr, der betaler. Det er et NEJ fra mig.) Det afhænger af den fyr, du får. Jeg var velsignet at have fyre og venner (dansk), som er fantastisk for mig. Ville ikke bytte dem for noget i verden. Mexicanske piger er ikke en monolitisk gruppe med samme interesser. Nogle Mexicanske piger som snowboarding. nogle Mexicanske piger som videospil. Nogle Mexicanske piger kan lide at læse. Nogle Mexicanske piger kan lide musik. Nogle Mexicanske piger som Nordisk fyre. Hvis der er en bestemt person, som du er tiltrukket af, er den bedste måde at finde ud af, hvad hun kan lide, er at spørge hende, ikke med fremmede på internettet.»Gueridons», eller naturlige blondiner er en sjældenhed her i Mexico, og, som alle andre steder i verden, de forskellige og eksotiske vil altid være interessant og attraktiv

About