submit


Min Mexicanske kone er den bedste kvinde, jeg nogensinde har kendt. Jeg har været gift i næsten år, kom ind i ægteskabet, er deaktiveret — næsten helt lammet. Hendes omsorg og kærlighed, har hjulpet mig igennem mange kriser. Hendes familie har været meget støttende, selv om, med god grund, de ikke har tillid til Amerikanerne, og hun har været utrolig omsorgsfuld og opmærksom, aldrig krævende og kærlig og blid. Min nære ven giftede sig med en Mexicansk kvinde, de havde en baby, hun besluttede at gå til den hjørnet butikken og lad det lille barn alene hjemme. Barnet har prøvet at få ud af vinduet og finde sin mor, kvalt og kvalt til døde. Barnet var en blond-haired blåøjede engel og er nu i himlen. Min ven var i et andet land, der arbejder for det Amerikanske firma, fik han den besked, kom tilbage, var hun off drikke — politiet gjorde intet. Min ven gik gennem to år af depression og sorg, kvinde bled ham tør for disse to år — forsvandt, blev fundet i stof kvarterer og beskyttet af hendes familie. Jeg ved ikke, hvad der skete ved skilsmisse høre andre, at hun dukkede op sent, og dommeren viste sagen over til en højere domstol. Han har fundet en Mexicansk dame, der ikke har disse problemer — hun er en skoleleder, en forfatter, og en vidunderlig person — og hun hentede ham tilbage fra dybet af helvede over tabet af hans eneste barn i livet. Hun elsker ham, bekymrer sig for ham, og hendes voksne børn kærlighed og omsorg for ham. Det rigtige svar er.»Det hele afhænger af, og du kan aldrig fortælle.»Der er uansvarlige og crazies i hver eneste race og trosretning i verden. De opgiver mor var en skizofren, der var alkoholiker. Kvinden vigtigste — er, at en kvinde med fantastiske principper. Han er nu i god form og dybt forelsket. Du kan ikke dømme en person af deres race — kun deres ord og handlinger. Hvis du synes om denne udtalelse, og tænke på Donald Trump for et øjeblik — du vil forstå, hvorfor Mexicanerne ikke kan lide Gringo så meget. Min ven og jeg både ældre gringos er utrolig heldig at have stor støtte systemer og damer her i Mexico. Jeg føler mig beæret — og har lige købt et hus til min kone som demonstration af min kærlighed. Jeg tror, de gør. Der er nogle, millioner af dem, der i Mexico, og efter hvad jeg har hørt, Mexico, er ikke at køre ud af folk. Så, de er gift og har børn. Er de gode koner? Afhænger af, hvem du spørger. Mange Mexicanske mænd, der fortalte mig, at jeg var skør, for at foretrække en kvinde fra Mexico over disse»smukke, meget åben og lettere at få gringas». Du kan se, generaliseringer om andre mennesker, der er overalt. Det er altid udfordrende at gifte sig ind i en anden kultur. Ud over at få at vide, din nye ægtefælle, skal du også komme til at»lære»hendes kultur. Fra personlig erfaring, vi er i øjeblikket gift i år, og jeg har levet et år i Mexico med min kone, vil jeg sige, at en kvinde fra Mexico kunne gøre en god hustru for dig, hvis: Du er en smule eventyrlystne og kan lide at blive overrasket. De fleste Mexicanere, mænd og kvinder, der sætter pris på deres personlige frihed og kærlighed ikke at blive belært om, hvad de skal gøre. Kan tage en smule af bossiness fra hende uden at starte et skænderi. Bare man op og stige til den udfordring, der lever med en temperamentsfuld kvinde. Mange synes at være en smule jaloux, også. Der bare kan være forankret i kulturen. Mine tog et avanceret kursus om det at være jaloux. Du enten nyd at få passet denne måde, eller du bare lære at tolerere det. Mange Mexicanske kvinder, der bare elsker at køre deres huslige anliggender på deres egne præmisser. Uanset hvad de er. Så, holde sig åben og ikke forsøge at pålægge dine synspunkter på en afdeling, hvor du har ingen virksomhed at blive involveret Du stadig komme til at bære skraldespanden ud, selv om. Du er til store familiefester og kan lide at tilbringe din ferie med din i-love. Mexicanske folk elsker at være sammen med deres familie og normalt ikke føler sig tilpas med at være væk fra dem i lange perioder. Tror du ikke, at Mexicanske kvinder, som angiveligt bliver brugt til at machoism og undertrykkelse af den Katolske Kirke, er det lettere for misbrug eller utro ægtemænd og acceptere falske moralske standarder. Helt sikkert, pigerne fra op mod Nord vil give dig mest sandsynligt starte, hvis du vover at forsøge at indføre sådanne ting på dem. Hvis du ønsker at gifte sig med en kvinde fra Mexico, du klogt i at elske sit land, og næsten lige så meget som sig selv. Og spise, hvad hun vil lave mad til dig. Selvfølgelig, dette er en smule overfladisk, men der er sikkert mange mennesker derude, der ville passe ind i denne beskrivelse. Et advarende ord i slutningen: I Mexico er det stadig noget socialt accepteret at»gifte sig med op til et bedre liv. Hvilket betyder, ægteskab ud af bekvemmelighed, som for det meste økonomiske. I Mexico, og som andre steder, kvinder plejer ikke at kaste sig over enhver udenlandsk-fødte mand, uden at have noget i ærmet. Så, hvis noget virker for godt til at være sandt. det plejer at være for godt til at være sandt. Det afhænger af deres sociale klasse, uddannelse, indkomst, osv. Hvis du taler om fattige Mexicanske kvinder, vil jeg kraftigt fraråde at gifte sig med dem. Hvorfor. Af disse grunde. Som en ansvarsfraskrivelse, jeg er ikke generalisere eller stereotyper. Jeg peger ud af den barske sandhed, der er baseret på hvad jeg har set. De behøver ikke som nogen anden race eller kultur uden for deres egen. Jeg har mødt mange Mexicanske kvinder, der fladskærms ud hader sorte, gøre nar af Asiater, Indianere osv. De shun hvide og så videre. Lyder godt, gør det ikke. Forkert. Mange fattige Mexicanske kvinder mangler kvalitet i uddannelse eller en uddannelse på alle. Jeg har hørt om nogle tilfælde, hvor fædre nægter at lade deres døtre går i skole. Mexicanske kvinder er blevet nedgraderet, så mændene kan kontrollere dem lettere. De er afhængige af deres mænd til næsten alt. En masse af Mexicanske kvinder, jeg kender, kommer over til mit hus for at lære, hvordan til at betale regninger, hvordan man kan lære dansk, hvordan man gør det og det, osv. Ikke din»stærk og iltre»Latinoer stereotype. Mexicanske kvinder har en meget giftig familie. Mænd, som formodes at være den breadwinners og kvinder er ophold på hjem house wives. Jeg har hørt, at nogle kvinder ikke har job. Relationer er ikke rigtig bygget på kærlighed. Det handler om overlevelse og virksomhed. Hvis du er rig og kan levere til en Mexicansk kvinde, fysiske behov, hun vil gifte mig med dig. Det er bare den kultur, de var opdraget i. Du er bedre tjent med at gifte sig med Mexicansk-Amerikanske kvinder eller Mexicanske kvinder af højere klasse. De har forskellige kulturelle værdier, og som har mere uddannelse. Hvis du finder en fattig Mexicansk kvinde, der ikke er ligesom de punkter, der er nævnt ovenfor, er stor. Hvis du gør, og stadig ønsker et forhold, det vil være vanskeligt. Som en Amerikansk Mand, der er gift med en Latino kvinde, ville jeg være glad for at have hende i love kommer på besøg hos os en masse, og jeg ville forvente at have en masse sjov med dem, men jeg skulle have de siger, når de skulle til at gå hjem. De ville have deres eget hjem til at gå til. Når jeg ønsker at være alene med hende, jeg ville sige, og så ville de alle er nødt til at gå sammen uden et argument. Og jeg vil gerne have sin familie til at tage sig af sig selv økonomisk, og at det ikke afhænger af mig at tage sig af dem. Jeg har haft en Filippinsk kone, der har dikteret til mig, da hendes sønner vil komme til at leve i vores hus, og jeg ville ikke få noget at sige i den sag. Og jeg ville heller ikke være villige til at huse deres hjemløse familiemedlemmer. Besøg ville være ok, hvis de ikke havde deres eget sted at vende tilbage til. Første, jeg er nødt til at sige, at generaliseringer på tværs af alle mennesker, eller endda alle de kvinder, i et bestemt land vil altid være unøjagtige til en vis grad. Ikke alle Mexicanske kvinder er den samme. Jeg er ikke i tvivl om, at der er nogle Mexicanske kvinder, som ikke ville blive gode hustruer. Men ud fra min personlige erfaring, min kone er en absolut angel. Hun var født i Mexico og boede her (vi begge bor i Mexico nu) det meste af sit liv. Vi mødtes i den AMERIKANSKE Hun har både AMERIKANSKE og Mexicanske statsborgerskab. Min kone er smuk, venlig, intelligent og arbejder hårdt for at hjælpe os til at opnå de mål, vi har lagt ud for os. Hun kan være en smule jaloux, så holder mig på mine tæer. Men hun ved, at jeg er dedikeret til hende, og at vores ægteskab. Så, mens jeg forsøger generelt at undgå brede generaliseringer om mennesker fra et bestemt land, i min egen personlige erfaring, at uanset omfang min kone er typisk af Mexicanske kvinder, at de er gode hustruer. Nej, hvis du går med skilsmisse sats i landet, og i de fleste tilfælde er det manden, der ønsker skilsmisse. Men det er næppe en dom på Mexicanske kvinder at blive gode hustruer. Spørgsmålet må være, sammenstillet af, om Mexicanske mænd er gode mænd. Da jeg var slet ikke i nærheden af at være gift med en Mexicansk kvinde, eller at mange af dem, jeg kan ikke give et direkte svar på spørgsmålet, men jeg mener, at det er umuligt at generalisere på denne måde, hvor som helst i sådan en sag, og for det andet, spørgsmålet i sig selv er urimelig,-kønsdiskriminerende, irrelevant, og hvis jeg må tilføje, latterligt

About