submit


Jeg er næsten. Jeg er en spansk major i college. Jeg bor i et område i USA, hvor der ikke er Mexicanere (den race, jeg finder mest attraktive). Jeg besluttede for et par måneder siden til at logge på en spansk chatrum for at finde nogen at øve mit spanske. Han er på min alder og kender et godt beløb af Engelsk. Vi underviser hinanden. Jeg er næsten. Jeg er en spansk major i college. Jeg bor i et område i USA, hvor der ikke er Mexicanere (den race, jeg finder mest attraktive). Jeg besluttede for et par måneder siden til at logge på en spansk chatrum for at finde nogen at øve mit spanske. Han er på min alder og kender en god mængde af engelsk. Vi underviser hinanden i vores sprog. Han er den samme religion som mig, han er meget sød, og alt, hvad jeg ønsker. Lige siden jeg var lille, fortalte mine forældre mig ikke at gå på chatrum, aldrig stole på folk online. Jeg er bange for at fortælle dem. Skal jeg fortælle dem. Hvis ja, hvornår og hvordan. Han kommer til USA i December og jeg overvejer at møde ham og hans familie. Jeg ville tage en person med mig, ikke alene. Jeg kan virkelig godt lide ham. Rådgivning. Mit råd. må ikke blive involveret. Jeg hader at sige det, fordi jeg ved, hvad det vil sige at få involveret med en person over og internetforbindelse. Men jeg kan næsten garantere dig, at dette er ikke det, du leder efter. Du tror, du kender ham, men du kan ikke vide, for sikker. Disse billeder, eller endda video chats, kan ikke være den fyr, du tror, han er. Dine forældre har ret til at advare dig om ikke at stole på folk på internettet. Jeg ville ønske, jeg ville have lyttet til dem. Som et offer for voldtægt, skal du ikke sætte dig selv i fare. Hvis du er bange for at fortælle dine forældre, der betyder, dybt ned, du ved, det er t en sund situation. Jeg forsøger ikke at regne på din parade, hon. Men jeg nægter at risikere at lade nogen komme til skade så dårligt, som jeg var på grund af internet-forbindelser. Mindst lytte til, hvad jeg har at sige, please. Skade mindreårige, vold eller trusler, chikane eller privatlivets fred invasion, efterligning eller forvanskning, svindel-eller phishing, Skade mindreårige, vold eller trusler, chikane eller privatlivets fred invasion, efterligning eller forvanskning, svindel-eller phishing, Skade mindreårige, vold eller trusler, chikane eller privatlivets fred invasion, efterligning eller forvanskning, svindel-eller phishing

About